Followers

BLOG UNDER CONSTRUCTION

Blog masih lagi dibawah proses pertukangan, disebabkan kekangan waktu dan kesibukan menguruskan kelas dan juga penghantaran pesanan, insyallah bila berkesempatan Qies akan cuba memasukkan gambar2 khususnya berkaitan dengan kelas solekan dan juga gambar2 hasil solekan. Maaf diatas kesulitan dan kekurangan diblog ini.

Sticky Post*please scrool down for new updates yaaa*

1111 Give Away Qiesserra
Pengunjung Bertuah yang ke-1111 bakal menerima Hadiah Misteri dari Le Touche De Naqies. Manakala 2 pelanggan yang membuat pembelian RM150 keatas akan mendapat hadiah percuma dari Qies sempena pembukaan Le Touche De Naqies.

Pengunjung ke 1111 hendaklah save/print screen page yang memaparkan Hit Counter yang tertera 1111 dan emailkan ke:

La Touche De Naqies

Selamat berkunjung dan berbelanja....HIT COUNTER TELAH PUN MELEPASI ANGKA 1111 tetapi setakat ini Qies tidak menerima sebarang email untuk claim hadiah Pengunjung Bertuah, andai kata anda orang yang dimaksudkan sila emialkan print screen yang tertera angka 1111 kepada Qies secepat mungkin. Sekiranya tiada yang dalam masa 2 minggu ini, Qies akan buat ANGKA BERTUAH YANG BARU iaitu 2222.

Tuesday, April 12, 2011

Ready Stock Naturactor

Naturactor RM40
Syarat2 & Terma

1.  Tempahan awal diperlukan memandangkan kuantiti stok sangat terhad. Deposit 50% diperlukan bagi setiap tempahan yang dibuat. 

2. Tiada pemulangan deposit bagi sebarang pembatalan tempahan disaat akhir.

3. Semasa tempahan sila nyatakan kod barangan, harga dan kuantiti yang diperlukan dan emailkan ke La Touche De Naqies, Subject : PRE ORDER MAKEUP

4. Jangan membuat sebarang pembayaran sehingga pihak kami mengeluarkan invois keatas tempahan yang telah dibuat.

5. Harga yang dipaparkan tidak termasuk kos penghantaran.

6. Kami tidak bertanggungjawab keatas setiap barangan yang rosak ketika melalui proses penghantaran, walaubagaimana pun kami akan memastikan setiap barangan yang akan dipos mempunyai pembungkusan yang tidak akan menjejaskan barangan.

Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan pihak kami secara ym/email atau ditalian 017-9330285. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...