Followers

BLOG UNDER CONSTRUCTION

Blog masih lagi dibawah proses pertukangan, disebabkan kekangan waktu dan kesibukan menguruskan kelas dan juga penghantaran pesanan, insyallah bila berkesempatan Qies akan cuba memasukkan gambar2 khususnya berkaitan dengan kelas solekan dan juga gambar2 hasil solekan. Maaf diatas kesulitan dan kekurangan diblog ini.

Sticky Post*please scrool down for new updates yaaa*

1111 Give Away Qiesserra
Pengunjung Bertuah yang ke-1111 bakal menerima Hadiah Misteri dari Le Touche De Naqies. Manakala 2 pelanggan yang membuat pembelian RM150 keatas akan mendapat hadiah percuma dari Qies sempena pembukaan Le Touche De Naqies.

Pengunjung ke 1111 hendaklah save/print screen page yang memaparkan Hit Counter yang tertera 1111 dan emailkan ke:

La Touche De Naqies

Selamat berkunjung dan berbelanja....HIT COUNTER TELAH PUN MELEPASI ANGKA 1111 tetapi setakat ini Qies tidak menerima sebarang email untuk claim hadiah Pengunjung Bertuah, andai kata anda orang yang dimaksudkan sila emialkan print screen yang tertera angka 1111 kepada Qies secepat mungkin. Sekiranya tiada yang dalam masa 2 minggu ini, Qies akan buat ANGKA BERTUAH YANG BARU iaitu 2222.

Wednesday, April 20, 2011

Kelas Asas Solekan April & May 2011

Kelas Asas Solekan kembali lagi atas permintaan ramai....bagi yang terlepas sesi2 yang sebelum nie, apa tunggu lagi penyertaan setiap sesi terhad, ye kengkawan...1st come 1st serve hokey.....

Tarikh : 23 April 2011
Waktu : 10.00 pagi 
Tempat : Pasir Mas, Kelantan
(alamat hanya diberikan kepada peserta yang telah berdaftar sahaja)Tarikh : 1 May 2011
Waktu : 10.00 pagi 
Tempat : Kuantan, Pahang
(alamat hanya diberikan kepada peserta yang telah berdaftar sahaja)
Kelas dijalankan dalam kumpulan yang kecil bagi memudahkan peserta memahami langkah demi langkah cara-cara solekan yang betul dan sesuai mengikut bentuk muka. Jangan malu dan segan untuk bertanya sepanjang sesi pembelajaran.

Sebarang pertanyaan dan tempahan sesi bole dibuat secara ym/email/call : Qies / 017-9330285

p/s : email sila letak subjek "Kelas Asas Solekan" supaya email tak termasuk ke spam email ye..

Jumpa disana yaaa.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...