Followers

BLOG UNDER CONSTRUCTION

Blog masih lagi dibawah proses pertukangan, disebabkan kekangan waktu dan kesibukan menguruskan kelas dan juga penghantaran pesanan, insyallah bila berkesempatan Qies akan cuba memasukkan gambar2 khususnya berkaitan dengan kelas solekan dan juga gambar2 hasil solekan. Maaf diatas kesulitan dan kekurangan diblog ini.

Sticky Post*please scrool down for new updates yaaa*

1111 Give Away Qiesserra
Pengunjung Bertuah yang ke-1111 bakal menerima Hadiah Misteri dari Le Touche De Naqies. Manakala 2 pelanggan yang membuat pembelian RM150 keatas akan mendapat hadiah percuma dari Qies sempena pembukaan Le Touche De Naqies.

Pengunjung ke 1111 hendaklah save/print screen page yang memaparkan Hit Counter yang tertera 1111 dan emailkan ke:

La Touche De Naqies

Selamat berkunjung dan berbelanja....HIT COUNTER TELAH PUN MELEPASI ANGKA 1111 tetapi setakat ini Qies tidak menerima sebarang email untuk claim hadiah Pengunjung Bertuah, andai kata anda orang yang dimaksudkan sila emialkan print screen yang tertera angka 1111 kepada Qies secepat mungkin. Sekiranya tiada yang dalam masa 2 minggu ini, Qies akan buat ANGKA BERTUAH YANG BARU iaitu 2222.

Make Up Class

Kelas Asas Solekan
Lokasi : Perak/Kuala Lumpur/Selangor/Kelantan
Kelas ini terbuka kepada mereka yang meminati kecantikan serta ingin meningkatkan keyakinan dalam pernampilan diri.  Kelas Solekan juga boleh dikendalikan dikediaman anda dengan minimun 5 orang peserta dan maksimum 10 orang peserta yang akan dilakukan secara 100% praktikal. Kelas 'one to one' secara persendirian juga boleh dikendalikan mengikut kehendak/masa peserta.  Bagi agensi2 swasta/kerajaan kelas asas solekan boleh dikendalikan dipejabat agensi berkenanan. Kelas boleh dikendalikan dilokasi sekitar Perak/Selangor/Kuala Lumpur- juga boleh dipertimbangkan sekiranya terdapat permintaan ke negeri2 lain.

Sebarang pertanyaa/tempahan sesi boleh dibuat dengan menghubungi Qies ditalian :-
Telephone : 017-9330285 / 014-7549715 atau secara email ke La Touche De Naqies

Qiesserra juga menerima tempahan solekan bagi :

1. Majlis2 (dinner @ event & show)
2. Pertunangan
3. Pernikahan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...