Followers

BLOG UNDER CONSTRUCTION

Blog masih lagi dibawah proses pertukangan, disebabkan kekangan waktu dan kesibukan menguruskan kelas dan juga penghantaran pesanan, insyallah bila berkesempatan Qies akan cuba memasukkan gambar2 khususnya berkaitan dengan kelas solekan dan juga gambar2 hasil solekan. Maaf diatas kesulitan dan kekurangan diblog ini.

Sticky Post*please scrool down for new updates yaaa*

1111 Give Away Qiesserra
Pengunjung Bertuah yang ke-1111 bakal menerima Hadiah Misteri dari Le Touche De Naqies. Manakala 2 pelanggan yang membuat pembelian RM150 keatas akan mendapat hadiah percuma dari Qies sempena pembukaan Le Touche De Naqies.

Pengunjung ke 1111 hendaklah save/print screen page yang memaparkan Hit Counter yang tertera 1111 dan emailkan ke:

La Touche De Naqies

Selamat berkunjung dan berbelanja....HIT COUNTER TELAH PUN MELEPASI ANGKA 1111 tetapi setakat ini Qies tidak menerima sebarang email untuk claim hadiah Pengunjung Bertuah, andai kata anda orang yang dimaksudkan sila emialkan print screen yang tertera angka 1111 kepada Qies secepat mungkin. Sekiranya tiada yang dalam masa 2 minggu ini, Qies akan buat ANGKA BERTUAH YANG BARU iaitu 2222.

Terma&Syarat

TATACARA PEMBELIAN
Lengkapkan Borang Tempahan terlebih dahulu dengan lengkap, tunggu pihak kami membuat maklum balas invois pengesahan tempahan berserta jumlah kos pos anda secara email. Selepas mendapat pengesahan sila buat bayaran ke :

NORLELAWATI AHMAD
HP : 017-9330285/014-7549715

Maklumkan kepada kami pembayaran yang telah dibuat melalui (salah satu) :

1) menggunakan borang tempahan dengan melampirkan bukti pembayaran
    diruangan 'Proof of payment' berserta no invois yang telah diberikan.
2) sms, sertakan Bukti Pembayaran/No Invois/Nama/No. Hp
3) ym sertakan bukti pembayaran/No Invois/Nama/No. Hp

PENGHANTARAN
Pihak kami hanya akan membuat penghantara setelah pembayaran penuh dilakukan dan disahkan (diterima) oleh pihak kami. Sekiranya pembayaran dibuat dah disahkan penerimaannya sebelum jam 11 pagi, penghantaran akan dibuat pada hari yang sama. Bagi pembayaran selepas Jam 11 pagi barang akan dihantar pada keesokkan harinya (sekiranya hari berikutnya sabtu/ahad/cuti umum) maka penghantaran akan dilakukan pada hari bekerjaya yang berikutnya.

Penghantaran mengunakan Pos Laju mengambil masa antara 1 - 2 hari bergantung kepada lokasi kawasan anda.

Harga yang tertera adalah tanpa kos penghantaran dan kos penghantaran ditanggung sepenuhnya oleh pembeli melainkan bagi produk2 telah dinyatakan termasuk kos penghantaran.

Barang yang telah dibeli tidak boleh ditukar atau dipulangkan melainkan terdapat KEROSAKAN PENGILANGAN SAHAJA (sila lampirkan bukti dan emailkan kepada kami). Pihak kami tidak akan melayan segala bentuk pertukaran barangan yang tiada bukti dan ada unsur2 mahu menipu pihak kami.

Sebarang PENJUALAN/PEMBELIAN dilaman ini adalah MUKTAMAD.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...