Followers

BLOG UNDER CONSTRUCTION

Blog masih lagi dibawah proses pertukangan, disebabkan kekangan waktu dan kesibukan menguruskan kelas dan juga penghantaran pesanan, insyallah bila berkesempatan Qies akan cuba memasukkan gambar2 khususnya berkaitan dengan kelas solekan dan juga gambar2 hasil solekan. Maaf diatas kesulitan dan kekurangan diblog ini.

Sticky Post*please scrool down for new updates yaaa*

1111 Give Away Qiesserra
Pengunjung Bertuah yang ke-1111 bakal menerima Hadiah Misteri dari Le Touche De Naqies. Manakala 2 pelanggan yang membuat pembelian RM150 keatas akan mendapat hadiah percuma dari Qies sempena pembukaan Le Touche De Naqies.

Pengunjung ke 1111 hendaklah save/print screen page yang memaparkan Hit Counter yang tertera 1111 dan emailkan ke:

La Touche De Naqies

Selamat berkunjung dan berbelanja....HIT COUNTER TELAH PUN MELEPASI ANGKA 1111 tetapi setakat ini Qies tidak menerima sebarang email untuk claim hadiah Pengunjung Bertuah, andai kata anda orang yang dimaksudkan sila emialkan print screen yang tertera angka 1111 kepada Qies secepat mungkin. Sekiranya tiada yang dalam masa 2 minggu ini, Qies akan buat ANGKA BERTUAH YANG BARU iaitu 2222.

Friday, February 18, 2011

Alas Seterika Ajaib


Alas Seterika Ajaib merupakan produk yang amat memudahkan kerja-kerja menggosok pakaian anda. Ia diperbuat dari formulasi istimewa busa tahan haba yang berfungsi membalikkan haba seterika yang dikenakan disebelah atas pakaian semasa menggosok kembali ke bahagian bawah pakaian berkenaan. Maknanya gosok disebelah atas, disebelah bawahnya pun seperti sudah digosok sama.

Sifat kenyal ini juga membolehkan kerja menggosok bahagian butang, manik atau batu dipakaian menjadi begitu mudah dan selamat.  Alas seterika Ajaib adalah produk tempatan sepenuhnya. Ia berkualiti tinggi dan dalam keadaan penggunaan biasa mampu bertahan sehingga 3 tahun ke atas.

Alas Seterika Ajaib VS Alas Seterika RM10

Alas Seterika Ajaib 2 x lebih tebal dan lebih kemas.  Bentuknya benar2 selaras dengan bentuk 'common ironing board' dan ianya juga dilengkapi 'strapper' yang lebih baik dan kukuh.

Kelebihan Alas Seterika Ajaib
- Mudah dipasang terus ke 'iron board' anda ataupun boleh dihamparkan begitu saja 
  diatas lantai atau meja.
- Menggosok fabrik sutera dengan mudah dan kemas
- Hanya gosok dibahagian atas pakaian dan hasilnya bahagian bawah pakaian juga 
- Alas seterika ajaib juga membuat fabrik melekap ke permukaanya, mengelakkan 
  pakaian yang selalu mengelunsur jatuh dari papan seterika ketika mengosok.

Harga Promosi : RM29.90
Harga Jualan    : RM35

* Pos Laju RM6 bagi semenanjung Malaysia/RM9 bagi Sabah/Sarawak

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...