Followers

BLOG UNDER CONSTRUCTION

Blog masih lagi dibawah proses pertukangan, disebabkan kekangan waktu dan kesibukan menguruskan kelas dan juga penghantaran pesanan, insyallah bila berkesempatan Qies akan cuba memasukkan gambar2 khususnya berkaitan dengan kelas solekan dan juga gambar2 hasil solekan. Maaf diatas kesulitan dan kekurangan diblog ini.

Sticky Post*please scrool down for new updates yaaa*

1111 Give Away Qiesserra
Pengunjung Bertuah yang ke-1111 bakal menerima Hadiah Misteri dari Le Touche De Naqies. Manakala 2 pelanggan yang membuat pembelian RM150 keatas akan mendapat hadiah percuma dari Qies sempena pembukaan Le Touche De Naqies.

Pengunjung ke 1111 hendaklah save/print screen page yang memaparkan Hit Counter yang tertera 1111 dan emailkan ke:

La Touche De Naqies

Selamat berkunjung dan berbelanja....HIT COUNTER TELAH PUN MELEPASI ANGKA 1111 tetapi setakat ini Qies tidak menerima sebarang email untuk claim hadiah Pengunjung Bertuah, andai kata anda orang yang dimaksudkan sila emialkan print screen yang tertera angka 1111 kepada Qies secepat mungkin. Sekiranya tiada yang dalam masa 2 minggu ini, Qies akan buat ANGKA BERTUAH YANG BARU iaitu 2222.

Wednesday, May 18, 2011

Gelagat Peserta Kelas Asas Solekan

Kelas Makeup Asas @ Kelantan pada 23 April 2011
sikenit pun minat gak ...
sesi demontrasi..
  
Sebelum Cik Ngah aka model tuk ari tu..sempat lari
sekejap padahal tgh masak sup tulang sekawah tu hehe
ramai yg tegur dah jadi cam Abby lok 
wah sempat berposing lagi...ye lah tengah comelkan..



sebelum
selepas
Izzati, sebelum
selepas
gambor sebelum tak dan nak snap..
request nak gaya arab
sebelum..Hidayah
selepas
sebelum
selepas
Adila sebelum 
selepas..anak beranak nie..supporting mamanye
joint kelas sebab nak temankan Adila
Peserta yang zero knowledge amatlah digalakkan untuk menyertai Kelas Asas Solekan dimana setiap peserta akan didedahkan dan diajar secara langkah demi langkah cara2 solekan.  kelas dijalankan 100% praktikal oleh peserta berpandukan tunjuk ajar dan demo semasa kelas.  

Yang berminat tuk menyertai bole menghubungi Qies di talian > 017-9330285

5 comments:

aleen aiden said...

yg si kenit tu jadik model ke jadik tukang make up?hi3
santek!

Leadership Developmant Training said...

selamat pagi sahabat
berbagi sedikit inspirasi pagi..^_^
"Kesuksesan itu tidak memandang siapa kita, dari mana kita, dan bagaimana kita.
Tapi kesuksesan itu hanya melihat doa dan kesungguhan kita saja.."
semoga hari ini lebih baik dari kemarin..^^
ditunggu kunjungnnya sob http://www.nolimitadventure.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...